torsdag 13 oktober 2011

Problem med blogspot....

Hans och Kristina! Jag har försökt att svara på era kommentarer, men jag har problem med blogspot.
Jag kan endast posta nya inlägg!? När jag försöker svara på kommentarer eller kommentera på andra
bloggar ink. era egna så får jag upp ett meddelande i stil med, du har inte behöriget  eller din profil hör inte ihop med detta konto!!?? ...........Men det är ju min blogg!? Verkar vara en bugg på G :(
Har ni eller några andra dessa problem?

-Magnus

3 kommentarer:

 1. Hej Magnus.
  Jag hade förut liknande problem och fick tipset att inte stå kvar som inloggad hela tiden (den rutan syns när man loggar in) När jag klickade bort att ständigt stå som inloggad så fungerade det när jag sedan skulle kommentera. Jag vet ej om det är därför det inte fungerar när du vill kommentera, men det kanske beror på det.
  Hoppas att blogger-strulet slutar så du kan kommentera som du vill.
  Ps. Det borde ändå fungera att kommentera på min blogg då jag valt att man även kan kommentera som anonym där.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Magnus, just det problemet känner jag inte till. Men jag fick höra av Hillevissan på Tankar från Trädgårdsmästaren att min blogg var svår att både läsa och kommentera för den verkar vara väldigt "tung", dvs det tar otroligt lång tid att läsa in den. Summa sumarum; det tycks dyka upp problem av alla möjliga slag i blogspot. Hoppas att Hans tips hjälper dig.
  Ha en skön helg i höstvädret
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 3. Hans och Kristina, Jag har försökt med alla möjliga och omöjliga knep och inställningar i blogspot utan at det har blivit bättre.....
  Men vid något tillfälle så fick jag ett felmeddelande i stil med "Din webläsare stöder inte blogspot" Konstigt, eftersom jag använder Explorer och det har fungerat förr.....Så jag provade att installera Google Chrome och då verkar det funka! Blogspot drivs ju av Google så det är väl inte så konstigt.....Hur är det för er, vilken webläsare använder ni till blogspot?

  Mycket sena hälsningar från Magnus

  SvaraRadera